MILLIÓ LÉPÉS AZ ÉLETÉRT 2.0
GYAKORI KÉRDÉSEK


Mikor használjam a "lépés hozzáadása" lehetőséget?


A hozzáadott mozgások arra vonatkoznak, amikor valakinél nincs telefon vagy okosóra, ami mérné a lépéseit, vagy olyan sportot végez ahol nem lehet nála okos-eszköze (pl. a vízi sportoknál, jógánál, kerékpározásnál, edzőteremben, stb.) Ezeknél a sportoknál nincs az embernél telefon, ebben az esetben manuálisan kell hozzáadni a mozgási lehetőségeket kiválasztva a lépéseit. A telefon vagy az okosóra ebben az esetben nem tud lépésszámot mérni.
Amikor valaki úgy végez mozgást (gyalogol, fut, focizik, túrázik, stb.) hogy a zsebében van a telefonja vagy viseli okosóráját akkor az eszköze számolja a lépéseket. Ebben az esetben nem szükséges hozzáadni – hiszen akkor duplán számol lépéseket az applikáció.
Fontos továbbá, hogy csak a ténylegesen mozgással töltött időt adjuk hozzá a mozgáslehetőségek kiválasztásánál, mert az öltözői, az edzői megbeszélés, stb. az nem tekinthető mozgásformának.Nem kaptam aktiváló e-mailt, mi a teendőm?


Írj nekünk a feszttimea@trapilap.hu e-mailcímre és újra kiküldünk neked egy aktiváló e-mailt.Nem tudok csatlakozni a csapatomhoz, mi a teendőm?


Írj nekünk a feszttimea@trapilap.hu és berakunk a kívánt csapatba! Kérjük írd meg feltétlen a csapatod nevét és az e-mail címed amivel regisztráltál!Nem szinkronizál a milliólépés alkalmazás, mi a teendőm?


Nézd meg, hogy a google fit jól működik-e, és a beállítások – alkalmazások között nézd meg, hogy az Engedélyek (helyadatok!) meg vannak-e adva mindkét alkalmazásnak!Hogyan töltsd le a Google Fitnesz alkalmazást (CSAK ANDROID)?


Az alábbi útmutatókban segítünk a letöltéstől a telepítésig végigmenni a folyamaton. Először töltsd le a Google Fitnesz alkalmazást ANDROID rendszerű telefonra. (INNEN LEHET)
A telepítést után kövesd Google Fitnesz útmutatónkat (ANDROID)


Hogyan szinkronizáld az okosóráddal?


Aki rendelkezik okosórával, lenne még egy teendője, ha a szinkronizációs folyamat automatikusan nem működik. Ahhoz, hogy a használt okosóra alkalmazását össze lehessen szinkronizálni a Google Fitnesz alkalmazással, egy újabb alkalmazás letöltése szükséges, melynek neve: FitnesSyncer Az alkalmazás letöltéséről, és beállításáról az alábbi – képekkel ellátott – útmutatót megnyitva található részletes információ, amiben segítünk végigmenni a folyamaton.
FitnesSyncer útmutató letöltéseNem enged regisztrálni/belépni, mert azt mondja, hogy nem valós e-mail cím! Mi a teendőm?


Töröld ki az email címet és ne engedd, hogy a telefonod automatikusan belerakja, hanem helyette írd be Te. Az esetek nagy részében egy láthatatlan szóköz kerül valahova és az okozza a hibát.Utólag hozzá tudom írni az applikációban sportolással töltött időt?


Igen, minden naphoz hozzáírható a mozgásforma kiválasztásával és a vele eltöltött idő megadásával.Csatlakozz Facebook csoportunkhoz


Ha gyors információkat szeretnél, vagy csapattagokat toboroznál, akkor csatlakozz a MILLIÓ LÉPÉS AZ ÉLETÉRT nevű facebook csoporthoz!
A csoportban bátran keresd Feszt Tímeát, vagy Szabó Donátot.

Segítségre van szükséged?


Keresd Feszt Tímeát a feszttimea@trapilap.hu e-mail címen, vagy facebook messengeren!}

FŐTÁMOGATÓK
TÁMOGATÓK
PARTNEREK