Szponzorálási lehetőségek

1. Szakasztámogatói cím


A támogató logója, neve, elhelyezhető az applikáció betöltési képernyőjére, illetve az adott szakasznál a fő képernyőn mindig látszik. A Napi üzeneteknél megjelenik a neve. Lehetőség van a céget bemutató tartalom elhelyezésére, ami a logóra klikkelve megnyílik. A támogatók között a teljes verseny alatt a céglogó szerepel. A fenti formában a Millió lépés az életért - Közösségi aktivitás weboldalon a támogatott szakasznál valamint a támogatói listában megjelenítésre kerül. A szakasztámogatói csomag magába foglalja a céges versenyt is.

2. Céges verseny


A szakasztámogató cégek külön versenyt hirdethetnek a munkatársaiknak. Az egyes céges ligák résztvevői a teljes programban részt vesznek, ugyanakkor egy saját versenyük is lesz. A saját versenyben egyedi jutalmak, díjak szerezhetőek meg, valamint saját üzenőfallal is felszereljük őket.
Mindezeken felül a cégnév valamennyi kommunikációban, illetve a Szervusz magazinban is megjelenítésre kerül.

3. Támogatói cím


Támogató megjelenítése a szponzorok keretben körbefutó bannerként. Logóra kattintva a cég oldala érhető el. Mindezeken felül a cégnév valamennyi kommunikációban, illetve a Szervusz magazinban (5.000 példány) is megjelenítésre kerül.
Bővebb információ: Grozli Csaba, grozlicsaba@trapilap.hu

}

FŐTÁMOGATÓK
TÁMOGATÓK
PARTNEREK