Légy bátor és írj valós adatot!

  • Post category:Hírek

A tested nem tudod becsapni, csak saját magadat!

Kedves Barátunk!

Hatalmas lendülettel indult el a Millió Lépés az Iskoládért program, már az első napon elértük a 38 000 felhasználót. Ez a játékos verseny most arról szól, hogy mozogj minél többet az egészségedért, hogy váljon a rendszeres mozgás az életed részévé.

Az első Kékkört teljesítő iskola is megszületett, gratulálunk a Szent Miklós Görögkatolikus Általános Iskolának, amelyiknek már 788 ember gyűjti a lépéseket.

Játssz tisztán, légy fair játékos!

A lépésszámod tükröt tart eléd. Torzít, ha akarod, de légy bátor és vállald önmagad. Merj valós adatokat írni A virtuális adatoktól nem leszel edzettebb!

Bevezettük a napi 50.000 lépéses limitet és ellenőrizzük a bevitt adatokat. Aki csal, az nulláról indul és ismétlés esetén kizárjuk a versenyből. Ne hozd kellemetlen helyzetbe a sulidat és magadat sem. Ha rosszul írtad be az adatot, tudod törölni, lást itt: gyik

Mivel nagyon sokan akarnak csatlakozni a programhoz Android telefonnal, ezekben a napokban gyorsan elérjük a Google Fit alkalmazásban rendelkezésre álló kvótákat. A bővítésen dolgozunk, de addig, ha valakinek már nem jutott „hely”, másnap reggel 9-től próbálkozzon újra.

Légy bátor és becsületes!

Benne vagy?

Millió Lépés Csapat