Frissítsd az APP-ot, új funkciók elérhetőek!

  • Post category:Hírek

Kedves Barátunk!

Frissítsd az applikációt úgy, hogy a Google Play vagy App Store áruházakban a MillióLépés app frissítés gombjára kattintasz.

Új funkciókat tudsz így elérni!

Elértük a 120.000 felhasználót, ami óriási terhet jelentett nekünk, de sikeresen megbirkóztunk vele. Eddig mintegy 1.400 e-mailt!!! kaptunk és válaszoltunk meg, döntő többségben az email cím elírások, illetve a SEGÍTSÉG menüpontban leírt alapvető információk el nem olvasása miatt. Mielőtt billentyűt ragadnál, előbb olvasd végig. Többször aktualizáljuk és mindent megtalálsz benne ráadásul így segítesz nekünk!

· Minden reggel láthatod a friss adatokat és helyezéseket, ez napközben nem változik.

· Ha valamilyen adatot nem látni rögtön, várj egy órát, mielőtt írsz. Legtöbbször addigra megoldódik.

Milyen újdonságokat láthatsz?

· Az iskoláknál a résztvevők száma is megjelenik az iskola neve mellett pirosan.

· Az osztályokban a nevekre kattintva megjelenik az eddig elért lépések száma. A weboldalon az EGYÉB menüpont alatt már látható összes iskola a résztvevők létszámával és a megtett Kékkörökkel.

Akinek a Google fit nem telepíthető vagy nem szinkronizál, az a fekete tappancsokra nyomva manuálisan is beírhatja a lépésszámát. Néhányan a manuális beírást csalási lehetőségnek tartják, de mi ezt másképp gondoljuk. Csalni másképp is lehet, ha valakinek ez a célja, de ettől senki nem lesz fittebb. Ez a játék viszont attól jó, hogy látod mennyit mozogtál és motivációt kaphatsz a többiektől.

Benne vagy?

Millió lépés csapat