A Millió lépés az iskoládért kihívás sorsolása az M4 Sport televíziós csatornán!

  • Post category:Hírek

A Millió lépés az iskoládért kihívás sorsolása 2023. június 14-én, szerdán 10.00 órakor lesz az M4 Sport-on és az m4sport.hu/elo felületeken.

2023-ban a Magyar Szervátültetettek Szövetsége és az Aktív Magyarország közösen megindították a Millió lépés az iskoládért nevű 11 hetes kihívást. A programban résztvevőknek egy telefonos applikáció segítségével kellett lépéseket gyűjteniük az iskoláik számára, virtuálisan teljesítve az Országos Kékkör távját.

A programot egy sorsolás zárja, ahol 100 szerencsés iskola juthat 1 millió forinthoz, melyet sportszervásárlásra tud fordítani. Ugyanakkor mindenki a maga szerencséjének a kovácsa: minél többször teljesíti a Kékkört az adott iskola, annál többször „kerül a kalapba”, így növelve az esélyeit. Az említett 77 nap vége felé közeledünk. Látva a program elsöprő sikerét, a minden elképzelést felülmúló 200 ezer (!) regisztráltat, több mint 2000 iskolát, amely valójában megannyi lelkes és kitartó tanárt, diákot, szülőt és nagyszülőt jelent, feladatunknak éreztük, hogy méltó lezárást kapjon az ország egyik legnagyobb szabadidősport programja. Így a program végét jelentő várva várt sorsolását, még a nyári szünet előtt, egy élő műsor keretében fogjuk megtartani. A műsor időpontját szándékosan úgy szabtuk meg, hogy minden diáknak a tanáraival együtt legyen lehetősége végigizgulni a sorsolást az iskolában, büszkén ünnepelni az elért eredményeket.

Öröm volt látni, hogy minden nehézségük ellenére számtalan pedagógus bekapcsolódott e programban. Szeretnénk önöket pedagógusnap alkalmából külön is köszönteni és hálánkat ezúton is kifejezni.