Visszanézhető a Millió lépés az iskoládért kihívás sorsolása!

  • Post category:Hírek

Véget ért a Millió lépés az iskoládért kihívás, amelyben több mint kétezer iskola indult az ország minden tájáról.

Gratulálunk a szerencsés 100 iskolának!

A Millió lépés az iskoládért kihívásunk végeztével 100 szerencsés iskola juthatott 1-1 millió forinthoz, melyet sportszervásárlásra tudnak majd fordítani.

A Magyar Szervátültetettek Szövetsége az Aktív Magyarország Program támogatásával március 27-én indította el az ország legnagyobb, mozgásra ösztönző, 11 hetes kihívását, a Millió lépés az iskoládért programot. Az akcióban az Országos Kékkörnek (2583 kilométer) megfelelő távolságot kellett megtennie az iskoláknak.

Mindenki a maga szerencséjének a kovácsa lehetett: minél többször teljesítette az Országos Kékkör távját az adott iskola, annál többször „kerülhetett a kalapba”, így növelhette az esélyeit a közjegyző által hitelesített sorsoláson, amelyet 2023. június 14-én 10 órakor követhettek a nézők az M4 Sport televíziós csatornán, illetve annak online felületein. Látva a program elsöprő sikerét, a minden elképzelést felülmúló 200 ezer regisztráltat, és a több mint 2000 iskolát, amelyben megannyi lelkes és kitartó tanár, diák, szülő és nagyszülő együtt gyűjthette a lépéseit egy közös cél eléréséhez, feladatunknak érezzük, hogy mindenkinek megköszönjük a részvételt, és szívből gratuláljunk a kisorsolt nyerteseknek!

A nyertes iskolákat IDE KATTINTVA lehet megtekinteni.

További lépegetésre buzdítunk mindenkit és kívánjuk, hogy mozgással és kikapcsolódással teli szép nyara legyen mindenkinek!

Benne vagy?