A szervátültetettekért evezték át a Balatont!

  • Post category:Hírek

Zamárdi partjáról induló több mint ezer résztvevő a Tihanyi-félszigetet megkerülve 8 kilométeres távot tett meg a Balaton hullámain. A SUP-osok között voltak a Duna420 csapatának tagjai, akik július 16-23. között a Duna teljes magyarországi szakaszát is leküzdik jótékony célból. Július 15-én pedig bemelegítettek a Balatonon a 2023-as Hervis Balaton-átevezésen.

A bemelegítést letudva egy közös képre csatlakozott melléjük Révész Máriusz aktív Magyarországért felelős államtitkár, Schmidt Gábor sportigazgatási és fejlesztési ügyekért felelős helyettes államtitkár és a Magyar Kajak-kenu Szövetség elnöke, illetve Márton Károly SUP világbajnok, a SUP Race Hungary csapat tagja, akik sok sikert kívántak a 16-án induló nemes célhoz!

A Duna420 csapata a napi 60 kilométeres lapátolással Szövetségünknek gyűjt adományokat, illetve ezzel csatlakoznak a Millió Lépés mozgalom kihívásához, amely napi 60 perc mozgásra buzdít. A 2.000 Ft feletti adományozók között egy Thomas Breitling Adventure 12.6 prémium SUP kerül kisorsolásra augusztus 14-én a TBR Europe Limited Kft. felajánlásaként. Millió lépés alkalmazást használók, és legalább 10.000 lépést teljesítők között pedig 6 héten át minden héten kisorsolunk: 1-1 db Millió lépés pólót, illetve 5 db páros ingyen belépőt az augusztusi Atlétikai Világbajonkságra!

Adományozni itt lehet a trapilap.hu/duna420 vagy a milliolepes.hu oldalakon.