Duna420 Adománygyűjtő SUP túra a szervátültetettekért

  • Post category:Hírek

Július 16-23 között jótékonysági evezésre indul 6 elkötelezett SUP-os (állószörfös), hogy egy hét alatt leevezze a Duna 420 km-es magyarországi szakaszát. A csapat egy baráti társaság, minden tag aktívan SUP-ozik, köztük a Magyar Szervátültetettek Szövetségének stratégiai- és orvos igazgatója Grózli Csaba is. A Víz és az evezés szeretete valamint a jó ügyek támogatása az, ami összeköti őket. Egyikünk sem aktív sportoló, ezért biztos, hogy óriási kihívás lesz teljesíteni a 420 km-es távot egy hét alatt.

Egy lángos árával is megéri segíteni!

Adománygyűjtéssel támogatják a most 25 éves Magyar Szervátültetettek Szövetségét, hogy segíthessék a nehéz helyzetben lévő szervátültetett családokat, illetve a betegoktató programjaikat újraindíthassák. A 2.000 Ft feletti adományozók között egy Thomas Breitling Adventure 12.6 prémium SUP kerül kisorsolásra augusztus 14-én a TBR Europe Limited Kft. felajánlásaként.

Adományozni itt lehet a trapilap.hu/duna420 vagy a milliolepes.hu oldalakon.

Napi 60! Benne vagy?

A Duna420 tagjai egyben a már 200.000 főt mozgató Millió Lépés az iskoládért program kihívói is.

A csapat a vízisportokat népszerűsítve szeretné az iskolás gyerekek és felnőttek fizikai aktivitását a szünidőben is fenntartani, naponta legalább 60 perc mozgásra ösztönözve őket. Azt mondják: Mi leevezünk napi 60 kilométert, Te pedig mozogj napi legalább 60 percet!

Akik már használják a Millió lépés alkalmazást tudhatják, hogy minden héten a napi legalább 10.000 lépést teljesítők között kisorsolunk: 1-1 db Millió lépés pólót, illetve 5 db páros ingyen belépőt az augusztusi Atlétikai Világbajonkságra! Aki pedig még nem használja itt az ideje, hogy letöltse és részt vegyen a kihívásban! Napi 60 perc mozgással nem csak a versenyben lehet esélyed, hanem még az egészségedért is sokat tehetsz.