Miénk az év legjobb társadalmi felelősségvállalás kampányáért járó díj!

  • Post category:Hírek

Az év legjobb társadalmi felelősségvállalás kampányaként sikerült elhoznunk a Sport Forum Hungary díjátadójáról a Millió lépés az iskoládért kihívással az ARANYÉRMET, a Magyar Szervátültetettek Szövetsége számára!

Idén október 19-én, a Puskás Arénában rendezték meg a Sport Forum Hungary rendezvényt, mely Magyarország vezető sportkonferenciája. A rendezvény idei központi témája a nemzetközi együttműködés volt, a fókuszban pedig a V4 régió sportélete és sportgazdasága állt. A konferencia öt fő trend köré épült fel: fenntarthatóság, mesterséges intelligencia, digitalizáció, integráció és nemzetköziesedés. A résztvevők előadásokon ismerkedhették meg ezeknek a trendeknek a jelenlegi és jövőbeli hatásait a sportra, inspirálva és ösztönözve az újításokat és a pozitív változásokat a sport világában.

A Sport Forum Hungary célja, hogy az együttműködés ereje és az innováció lehetőségei által hozzájáruljon a fenntartható, intelligens és globálisan összekapcsolt regionális sportvilág építéséhez.

A Millió lépés az iskoládért kihívás egy olyan társadalmi felelősségvállalási kampány is egyben, amelyben a résztvevők lépéseikkel támogathatják az iskoláikat. A kampányunk egyik célja, hogy ösztönözze a mozgást, és a közösségi szellemet. Ezzel pedig elérte, hogy a Sport Forum Hungary díjátadóján a „CSR – AZ ÉV AKCIÓJA” kategóriában aranyérmesnek választották, ami egy hatalmas elismerés Szövetségünknek.

A Sport Forum Awardsot azért hozták létre, hogy egy Magyarországon egyedülálló objektív szempontrendszer alapján díjazzák az ország legnagyobb marketing értékkel rendelkező sportolóit, csapatait, és programjait. A kezdeményezés célja az volt, hogy hatékony marketing-megoldásokat ismerjenek el és népszerűsítsenek, ezzel is hozzájárulva az igényes, szakmailag helyes gyakorlatok elterjedéséhez. A 2023-as évben a díjkategóriák értékelési módszertanának kialakításában szakmai partnerként a PwC Magyarország Sporttanácsadói, Neticle és Observer Médiafigyelő csapatával működtek együtt a szervezők.

Már 350 ezren vagyunk!

MILLIÓ LÉPÉS AZ ISKOLÁDÉRT program egy olyan kihívás, amely összeköt: összeköti a szervátültetetteket az iskolásokkal, a szüleikkel, a barátaikkal, a szomszédaikkal, a nagyszüleikkel, az unokáikkal, akik mind közösen gyűjtenek lépéseket egy jó cél érdekében: az iskolákért. A szervátültetettek és a program célja továbbá, hogy motiválja a résztvevőket a rendszeres mozgásra és hogy mindenki tudja, ismerje azt a mondatot, hogy: … a szervátültetés életet ment!

A Millió Lépés ingyenes applikációt használók száma már több mint 320 ezer fő, és mi nagyon hálásak vagyunk minden egyes lépésért, amit megtettetek velünk.

Köszönjük az Aktív Magyarország Államtitkárságnak, hogy támogatásával lehetővé teszi ezt a programot, köszönjük a Business Software Solutions Kft. munkatársainak, hogy éjjel-nappal mellettünk állnak és a leglehetetlenebb kívánságainkat is teljesítik, köszönjük a PR-ego-nak, hogy segítenek mindezt megmutatni, köszönjük a kihívóinknak, hogy rendületlenül kísérnek minket, és köszönjük mindenkinek, aki részt vesz ebben a fantasztikus utazásban!

KÖSZÖNJÜK MINDENKINEK!

Megyünk tovább! Benne vagy?