Miénk az év legjobb társadalmi felelősségvállalás kampányáért járó díj!

  • Post category:Hírek

A Magyar Szervátültetettek Szövetsége „Millió lépés az iskoládért” kihívása elnyerte az év legjobb társadalmi felelősségvállalás kampányának járó aranyérmet a Sport Forum Hungary díjátadóján. A kampány célja a mozgás népszerűsítése és a szervátültetés fontosságára való figyelemfelhívás volt az iskolás korosztály körében.

Idén október 19-én, a Puskás Arénában rendezték meg a Sport Forum Hungary rendezvényt, mely Magyarország vezető sportkonferenciája. A rendezvény idei központi témája a nemzetközi együttműködés volt, a fókuszban pedig a V4 régió sportélete és sportgazdasága állt. A konferencia öt fő trend köré épült fel: fenntarthatóság, mesterséges intelligencia, digitalizáció, integráció és nemzetköziesedés. A résztvevők előadásokon ismerhették meg ezeknek a trendeknek a jelenlegi és jövőbeli hatásait a sportra, inspirálva és ösztönözve az újításokat és a pozitív változásokat a sport világában.

A Sport Forum Hungary célja, hogy az együttműködés ereje és az innováció lehetőségei által hozzájáruljon a fenntartható, intelligens és globálisan összekapcsolt regionális sportvilág építéséhez.

A „Millió lépés az iskoládért” kihívás nem csupán egy mozgásra ösztönző program, de egy társadalmi felelősségvállalási kampány is, amelyben a résztvevők lépéseikkel támogathatják iskoláikat.

A kampány sikere, melynek eredményeként a Sport Forum Hungary díjátadóján „CSR – AZ ÉV AKCIÓJA” kategóriában aranyérmet nyert, elismerés a Magyar Szervátültetettek Szövetsége számára a közösségi szellem és a mozgás népszerűsítése terén tett erőfeszítésekért.

A Sport Forum Awards célja, hogy objektív szempontrendszer alapján díjazza Magyarország legnagyobb marketing értékkel bíró sportolóit, csapatait és programjait.

A díj 2023-ban bevezetett új értékelési módszertanát a PwC Magyarország Sporttanácsadói, a Neticle és az Observer Médiafigyelő csapata is támogatta.

Már 350 ezren vagyunk!

MILLIÓ LÉPÉS AZ ISKOLÁDÉRT program egy olyan kihívás, amely összeköt: összeköti a szervátültetetteket az iskolásokkal, a szüleikkel, a barátaikkal, a szomszédaikkal, a nagyszüleikkel, az unokáikkal, akik mind közösen gyűjtenek lépéseket egy jó cél érdekében: az iskolákért. A szervátültetettek és a program célja továbbá, hogy motiválja a résztvevőket a rendszeres mozgásra és hogy mindenki tudja, ismerje azt a mondatot, hogy: a szervátültetés életet ment!

A Millió Lépés ingyenes applikációt használók száma már több mint 320 ezer fő, és mi nagyon hálásak vagyunk minden egyes lépésért, amit megtettetek velünk.

Köszönjük az Aktív Magyarország Államtitkárságnak, hogy támogatásával lehetővé teszi ezt a programot, köszönjük a Business Software Solutions Kft. munkatársainak, hogy éjjel-nappal mellettünk állnak és a leglehetetlenebb kívánságainkat is teljesítik, köszönjük a PR-ego-nak, hogy segítenek mindezt megmutatni, köszönjük a kihívóinknak, hogy rendületlenül kísérnek minket, és köszönjük mindenkinek, aki részt vesz ebben a fantasztikus utazásban!

KÖSZÖNJÜK MINDENKINEK!

Megyünk tovább! Benne vagy?