SEGÍTSÉG AZ APPLIKÁCIÓ HASZNÁLATÁHOZ

ÚJ TANÉV, ÚJ KIHÍVÁS!

Regisztráció/aktiválás:

Előfordul, hogy az aktiváló levél a Promóciók mappába vagy a SPAM-be érkezik. 16 év alattiaknál a szülő IS kap aktiváló levelet.  Családi fiókokat NEM tudunk elfogadni.

Lépésszámok

Az applikáció nem számol, hanem szinkronizál, valamint kézzel is hozzá lehet adni lépésszámot, illetve mozgásformákat. 

Mikor frissít?

Az adatok MÁSNAPRA kerülnek át a MillióLépés alkalmazásba. Az alkalmazás elindítása után 24 óránként egyszer frissíti a rendszer az adatokat.

RÉSZLETES SEGÍTSÉG ÉS GYAKORI KÉRDÉSEK
2023. ősz

Akinek szinkronizálási problémája van: 

 1. Jelentkezzen ki a Millió Lépés alkalmazásból
 2. Indítsa újra a telefonját
 3. Jelentkezzen be a Millió Lépés alkalmazásba ismét.

Továbbra is hangsúlyozni szeretnénk, hogy  zavartalan működésnél a lépések az app elindítása után kerülnek be a rendszerbe: a saját lépéseknél azonnal látszódnak az ADDIG megtett lépések, és ezzel egyidőben elindulnak a felhőbe, ahonnan másnapra érkeznek meg összeadódva az osztályba – a lépésszámkorlát (34.: az iskolák felé napi 20 ezer lépés/fő)  beleszámításával. 

Aki nem lép be két hétig, annak az app elindításakor azonnal beszinkronizálja az elmúlt két hetet, majd a elküldi a felhőbe, ahonnan ilyenkor is másnapra érkezik meg összeadódva az osztályokba. 

Elveszett/eltűnt lépéseket senkinek, soha, semmilyen körülmények között nem áll módunkban jóváírni. 

Akinek nem sikerül a szinkronizálást megoldania, az írja be esténként kézzel az aznapi lépéseit. 

Az osztályok nem azonnal frissülnek, hanem a létrehozás utáni naptól, ekkortól számolja az alkalmazás a lépéseket is az osztályhoz, iskolához, csapatokhoz. 

Ennek megfelelően az osztályhoz/iskolához/csapathoz történő  csatlakozás után a lépések két nap múlva látszódnak az osztályban/csapatban/iskolában. 

A továbbiakban a mai lépések – ha belépett az alkalmazásba – HOLNAPRA látszódnak az iskolákban, osztályokban, csapatokban. 

Addig N/A = nincs adat.

Aki nem indítja el az alkalmazást, annak utólag, az elindítás utáni MÁSNAPRA jelennek meg a lépései az osztályokban – összeadva – , a lépésszámkorlátokkal együtt.  (34.) 

Android eszközök esetében:   

Töltsd le a MillióLépés alkalmazást a Google Play Áruházból INNEN, majd telepítsd

amihez VIDEÓBAN és  KÉPEKEN is adunk segítséget, vagy TÖLTSD LE PDF ÚTMUTATÓNKAT  

A google fit regisztrációja ugyanazzal az email címmel történjen, mint a Millió Lépés applikációban történt regisztráció. 

IOS eszközök esetében: 

Töltsd le a MillióLépés alkalmazást az AppStore-ból INNEN, majd telepítsd, amihez VIDEÓBAN , KÉPEKEN, pdf útmutatóban és itt is  adunk segítséget.

Ha korábban már telepítetted, akkor frissítsd az alkalmazást az Áruházakból!  

Így néz ki a jelenlegi verzió képernyőképe: 

Ha nem látod a kék/zöld felső sávot, akkor a KIHÍVÁSOK csempére kattintva tudod bekapcsolni. 

Ha nem látod a KIHÍVÁSOK csempét, akkor nem frissítette az applikációt a készüléked, tedd meg!  

A Millió Lépés alkalmazáshoz az szükséges, hogy UGYANAZZAL az email címmel regisztráljon mindenki – aki FŐ fiók tulajdonos – , mint amivel a google fitnesz működik – mert így tud csak szinkronizálni. 
Családi fiók ne legyen, a hozzáadott profil lehetősége (5. pont) mindenki számára adott, ez a kihívás EGYÉNI játék. 

Töltsd le a Google Fitnesz alkalmazást a Google Play Áruházból INNEN, majd telepítsd amihez KÉPEKEN is adunk segítséget. 

A google segítsége itt található.

A pontos lépésméréshez engedélyezd a helyinformációkat a telefonodon! 
Family linket használó gyermekek esetében a kézi lépésszám és mozgásformák bevitelét javasoljuk. 

A google fit regisztrációja ugyanazzal az email címmel történjen, mint a Millió Lépés applikációban történt regisztráció! 

Ha korábban még nem regisztráltál, add meg az adataidat.

A valós adatokra a korcsoportos toplistákhoz, valamint az időnként kisorsolásra kerülő nyereményekhez van szükségünk.  

A Millió Lépés alkalmazás regisztrációja ugyanazzal az email címmel történjen, mint amelyikkel a google fit alkalmazás működik a telefonon! 

A regisztrációnál megadott e-mail címeden tudunk kommunikálni Veled a továbbiakban, valamint erre érkezik egy aktiváló email is a regisztráció után (időnként a levélszemét, vagy a promóciók mappába, kérjük, hogy ott is ellenőrizd). A levélben szereplő linkre ráklikkelve tudod aktiválni a regisztrációdat. 

16 éven aluliak esetén a megadott szülői/gondviselő e-mail címre IS küldünk egy aktiváló e-mailt, a Millió Lépés alkalmazás elindításához szükséges, hogy a gyermek is és a szülő is megnyomja az e-mail fiókjukba érkezett aktiváló linket. 

Az aktiváló levél időnként a levélszemét, illetve a promóciók mappába érkezik!

A Millió Lépés alkalmazáshoz az szükséges, hogy UGYANAZZAL az email címmel regisztráljon mindenki, mint amivel a google fitnesz működik – mert így tud csak szinkronizálni. 

Telefonnal nem rendelkező kiskorúak (esetleg nagyszülők) esetén lehetőség van a regisztráció után hozzáadni a saját fiókunkhoz Őket – ennek megfelelően családi fiókokat NEM tudunk elfogadni, tekintettel arra, hogy ez egyéni játék. 

Ebben az esetben a telefon csak a saját adatainkat szinkronizálja, a hozzáadott felhasználókét kézzel kell beírni.

Több hozzáadott felhasználó is lehet egy adott profilhoz rendelve. 

Hozzáadott felhasználó esetén a REGISZTRÁCIÓ gombra kattintva a 3. pontban  ismertetett módon kell végigcsinálni a regisztrációt.

Ha egy ilyen módon hozzáadott alfelhasználó másik készülékre lép be, akkor nem marad meg az előzőn.

Tehát: ha valaki az édesanyja telefonján alfelhasználó és az édesapja telefonján is belép, akkor az édesanyja telefonján legközelebb hibát jelez, majd törlődik onnan.

Ha korábban már regisztráltál az alkalmazásba, lépj be!

Elfelejtett jelszó esetén a BELÉPÉS alatti „Elfelejtett jelszó” EGYSZERI megnyomása segít. 

Belépés után add meg az engedélyeket: amennyiben nem járulsz hozzá, hogy az alkalmazás lekérje a lépésadatait a Google Fitnesz alkalmazásból, abban az esetben a Millió Lépés applikáció nem fog szinkronizálni a Google fittel. 

Elfelejtett jelszó esetén a BELÉPÉS alatti “elfelejtett jelszó” gomb EGYSZERI megnyomása segít: küldünk segítséget egy új jelszó beállításához.

Amennyiben nem érkezik meg az email, érdemes megnézni a SPAM (levélszemét) vagy PROMÓCIÓK mappában is!

Amennyiben nem sikerül a jelszó helyreállítás, abban az esetben azt kérjük, hogy várj egy kicsit, és kicsit később csak EGYSZER nyomd meg a jelszóemlékeztető gombot és várd meg az erre érkező emailt. 

Az app felső részén látható kék sávra kattintva megnyílik az iskolák listája.

HA NEM LÁTOD A KÉK SÁVOT, AKKOR A  FŐOLDALON KATTINTS A KIHÍVÁSOK  CSEMPÉRE és kapcsold be az iskolai kihívást. 

A kiválasztott iskolára ráklikkelve egy előugró ablakban a CSATLAKOZOM gombbal lehet megerősíteni a csatlakozást. 

A lépések másnaptól számolódnak az adott iskolához/osztályhoz/csapathoz,  ennek megfelelően a lépések két nap múlva látszódnak az osztályban/csapatban/iskolában. 

A kihívás során bármikor lehet iskolát váltani, ehhez először az osztályból kell kilépni, majd az osztályoknál a képernyő bal alsó sarkában látható Iskolát váltok-ra kattintani. 

A lépések (maximum napi 20 ezer/fő) az iskolához csatlakozás napjától az iskola elhagyása napjáig számolódnak az adott iskolához.

Iskolaváltás esetén a váltás időpontjától kerülnek a lépések az új iskolához. 

IGEN! addig a napig számítódik az adott iskolához a teljesítmény, ameddig oda van bejelentkezve.  Ha átjelentkezik valaki egy másik iskolába, akkor a lépések attól a pillanattól oda gyűlnek, de a korábbitól nem vesznek el/nem mennek át az új iskolába.

Az iskolaváltoztatás módjáról nézd meg a segédlet előző pontját. 

Az adatok és változtatások naponta egyszer (éjszaka) frissülnek, tehát másnap fogod látni. 

Lehetőség van a kihívás közben iskolát váltani.

Ebben az esetben a lépések amik korábban szinkronizálódnak a korábbi iskolánál maradnak, a váltás pillanatától kezdve pedig az új iskolának számolódnak.

Naponta egy embertől maximum 20 ezer lépést tudunk az iskolának jóváírni. Lépések átvitelére sem osztályból osztályba, sem iskolából iskolába NINCS lehetőség, belépéstől kilépésig számolja az adott osztálynak/iskolának a lépéseket. 

Ettől függetlenül az applikációban rögzíthető napi lépésszám maximum 70 000 lépés. 

Amennyiben állami fenntartású intézmény tagiskolája önálló versenyzőként szeretne egy iskola részt venni a Millió Lépés kihívásban, abban az esetben a tagiskolának lehetősége van e-mailen kérnie, hogy vegyük fel az iskolák közé.

Az info@milliolepes.hu / milliolepes@trapilap.hu

e-mail címen az iskola képviselőjétől szükségünk az

 • iskola hivatalos nevére,
 • címére (megye, irányítószám, utca, házszám) 
 • és OM számára.

A felvételt csak az adott tagiskola képviselője (dolgozója) kérheti.

Lehetőség van csatlakozni egy meglévő osztályhoz, vagy létrehozni egy saját osztályt – de ez nem feltétele az iskolai kihívásban való részvételnek.

A korábbi osztályok az új kihívásban nem érvényesek és nem is látszódnak. 

Az adatokat a rendszer naponta egyszer (éjszaka) frissíti, ezért sem az új osztály, sem az osztályhoz csatlakozás nem jelenik meg a csatlakozás napján! (esetenként szellemszobának látszódhat az éjszakai frissítésig)   A lépések is MÁSNAPTÓL számolódnak az osztályhoz. 

Ennek megfelelően a lépések két nap múlva látszódnak az osztályban.

Az osztályok listájánál látható, hogy az iskola hányadik Kék Körnél tart, valamint az osztályok mellett látható, hogy az adott osztály hány százalékot tett hozzá az iskola teljesítményéhez. 

Az osztály nevét, illetve az osztályfőnök személyét az osztály létrehozója tudja megváltoztatni: az osztályba lépve bal oldalon alul a kis csavarra klikkelve.

Az osztályba lépve jobb oldalon alul látható az “Osztályom elhagyása”. 

Ha valaki osztályfőnök és szeretné elhagyni az osztályát, az osztályfőnökséget át kell adnia a kilépés előtt!

Az adatokat a rendszer naponta egyszer (éjszaka) frissíti, tehát másnapra jelennek meg a változások és a lépések is.

IGEN! addig a napig számítódik az adott osztályhoz a teljesítmény, ameddig oda vagy bejelentkezve. 

Ha átjelentkezik valaki egy másik osztályba, akkor a lépések attól a pillanattól oda gyűlnek.  

Ha kilép az osztályából és ugyanoda jelentkezik vissza, akkor is nulláról indul az újracsatlakozás után. 

Amennyiben az iskolát nem hagyta el, akkor az iskolához továbbra is hozzászámolódnak a lépései. 

Az adatok és változtatások naponta egyszer (éjszaka) frissülnek, tehát másnap fogod látni. 

Az app alsó részén látható fekete CSAPATOM négyzetre kattintva lehet csatlakozni egy meglévő csapathoz, vagy létrehozni egy újat.

A csapathoz csatlakozás csak egy extra lehetőség, nem feltétele a játéknak. 

A csapatok maximum öt fősek lehetnek és teljesen függetlenek az iskoláktól és osztályoktól. Egy 5 tagú baráti csapat összeállhat úgy is, ha mind az öten másik iskolát támogatnak a lépéseikkel.

Az adatokat a rendszer naponta egyszer (éjszaka) frissíti, tehát másnapra jelennek meg a változások. A lépések is MÁSNAPTÓL számolódnak a csapathoz.   

Ennek megfelelően a lépések két nap múlva látszódnak a csapatban. 

A CSAPATOM gomb megnyomása után egy tetszőleges csapatnévvel hozd létre a saját csapatodat.

Új csapattagot e-mailen, vagy a kód megadásával tudsz meghívni.

Egy csapatnak maximum 5 tagja lehet. 

A kapott csapatkóddal tudsz csatlakozni egy csapathoz.

Egy csapatnak maximum 5 tagja lehet.

A csapatok kezelése gombra kattintva lehet kilépni egy csapatból. 

Ha valaki csapatkapitány és szeretné elhagyni a csapatát, a csapatkapitányságot át kell adnia a kilépés előtt!

Az adatokat a rendszer naponta egyszer (éjszaka) frissíti, tehát másnapra jelennek meg a változások. 

IGEN van lehetőséged rá: az osztály és a csapat teljesen független egymástól, egyik sem feltétele a játéknak. 

monspartsarolta.hu/gyaloglas
milliolepes.hu/informaciok-gyalogloklubok-szamra

Az applikációban a kihívások négyzetre kattintva érhető el, ahol a szürke gombot bekapcsolva átkerül a főoldalra is a kihívás.

monspartsarolta.hu/gyaloglas

A klubvezető – vagy az általa kijelölt személy –  gyaloglo@mosa.hu címre küldött levelével.
Ezután kap egy általános tájékoztatót és egy adatlapot. Az adatlap kitöltésével és aláírásával válik véglegessé a regisztráció.

Egy-egy klub felvételéhez szükséges egy aktív Millió Lépés applikációt használó KLUBVEZETŐ kijelölése, aki jóváhagyja az adott klubhoz jelentkezéseket.

monspartsarolta.hu/gyaloglas

A  gyaloglo@mosa.hu címre küldött levéllel, ahol segítséget nyújtanak a környékbeli klubokkal történő kapcsolatfelvételhez.

monspartsarolta.hu/gyaloglas

Ehhez az szükséges, hogy az adott gyaloglóklubnak VALÓDI tagja legyen.

A Millió Lépés applikációban kiválasztott Klub vezetője értesítést kap arról, hogy szeretne az applikációban csatlakozni, csak azoknak a jelentkezését tudja jóváhagyni, akik az adott klubnak valóban tagjai.

monspartsarolta.hu/gyaloglas

Jelezze a klubvezetőnek, hogy szeretné ha részt vennének a programban.
Amennyiben nem tudja, hogy ki a klub vezetője vagy nem ismeri az elérhetőségét, abban az esetben kérjen segítséget a  gyaloglo@mosa.hu e-mail címen.

A főoldalon a lépés négyzetre kattintva a lépéseinkhez érkezünk.

A két felső négyzetben lévő lépésszám alatt a LÉPÉS HOZZÁADÁSA sáv végén található egy plusz jel, amivel kiválaszthatjuk a mozgásformát és beírhatjuk, hogy hány percig végeztük.

A tévedésből rosszul bevitt lépésszámra kattintva a téglalap feketévé válik és megjelenik jobb oldalon felül egy x.

Az x-re kattintva megjelenik a kuka ikon, arra is rá kell klikkelni!

Kérjük ebben az esetben töröld ki a másodjára beírt értékeket.

A beírt adat megjelent egy kis képen, annak a jobb felső sarkában az x-re klikkelve megjelenik egy kuka, amit ha megnyomsz, sikeresen kitörölted a tévesen rögzített mozgást. 

A segédlet

 • hozzáadott profil (5),
 • hozzáadott regisztráció 16 év alattiaknak (4) 
 • mozgás/lépés kézi hozzáadása (29)

része részletesen segít ebben.

IGEN, a regisztráció kezdetétől számítva (tehát ha ma regisztrál valaki, akkor a tegnapit nem tudja hozzáadni)  másnapig hozzáírható a mozgásforma kiválasztásával és a vele eltöltött idő megadásával

A rendszer minden vasárnap éjfélkor zár, tehát a heti lépéseidet vasárnap éjfélig kell szinkronizálnod.  

A mozgásformák között az első ikon a két kis fekete tappancs, mellyel lépésszámot tudsz hozzáadni a mai-, illetve a tegnapi napodhoz. 

A segédlet 29-30-as pontja segít ebben. 

Ennél korábbi, utólagos lépéshozzáírásra NINCS lehetőség és mi sem írjuk hozzá. 

 

 • Az iskolák felé jóváírható napi maximum lépésszám:  20 000 lépés fejenként
 • A csapatokhoz, toplistákhoz jóváírt napi lépésszám maximuma: 70 000 lépés fejenként
 • Az egyéni lépésszámait limitektől függetlenül mindenki látja.

Az adatokat a rendszer naponta egyszer (éjszaka) frissíti, tehát másnapra jelennek meg a változások és a lépések is.

A MillióLépés alkalmazás nem számolja a lépéseket, hanem KÉSLELTETVE szinkronizálja a lépésszámokat – android telefon esetében a Google fitneszből.

A Google Fitnesz alkalmazáshoz írt segédlet megmutatja ezt. 

A Google fit regisztrációja ugyanazzal az email címmel történjen, mint a Millió Lépés applikációban történt regisztráció! 

A Millió Lépés alkalmazásból való kilépés (profilképre kattintva lefelé görgetve megjelenik a kijelentkezés gomb), majd újra belépés is segíthet, az újbóli belépésnél az engedélyek megadása sok esetben megoldja a problémát, illetve a profilképre kattintva a lépésszinkronizálás engedélyezése is segíthet.

Ha végképp nem számol, akkor a kézi lépésszám bevitel a megoldás.

Az osztályban a lépések az osztályhoz csatlakozás MÁSNAPJÁTÓL  jelennek meg, napi 20 ezer lépés/fő maximummal. Ha valaki osztályt vált – akár iskolán belül – akkor is nulláról indul, hiszen az osztályok is versenyeznek több iskolában egymással.

Csapatok esetében is a csatlakozás UTÁNI NAPTÓL számolja a csapathoz a lépéseket, itt – és a toplistákon – napi 70 ezer lépés/fő a maximum, ami megjelenik.

Az applikáció az adatokat – az alkalmazásba való belépés után! – éjszakánként frissíti. Aki néhány napig nem lép be, annak belépés után egyszerre frissíti az eltelt időszakot (másnapra).

Tehát: aki nem indítja el az alkalmazást, annak nem jelennek meg az osztályban és a csapatban sem az adatai.

Ez egy kiegészítő tartalom a közös játékhoz, ha elér valaki egy bizonyos számú lépést, akkor újabb és újabb csodákat fedezhet fel.
Az összlépésszámot ez a funkció nem érinti.

Rengeteg féle okos eszköz van forgalomban, sajnos nem tudunk mindegyikhez segítséget adni, de ha beírod a keresőbe az órád típusát és azt hogy Google Fitnesz, akkor több ötletet is találsz. (pl.: Google Fitnesz + Polar)

Sok esetben segít a Health Sync alkalmazás, melyhez ITT találsz (Garmin Connect csatlakozással készült) segédletet, vagy TÖLTSD LE PDF ÚTMUTATÓNKAT 
Továbbá segíthet a megoldásban a FitnesSyncer alkalmazás is melyhez ITT találsz segédletet, vagy TÖLTSD LE PDF ÚTMUTATÓNKAT


Samsung telefonok
 esetében van egy új mód a Samsung Health alkalmazás és a Google Fitnesz alkalmazás szinkronizálására. Ehhez mindössze a Samsung Health alkalmazás Beállításai között meg kell keresned a Health Connect menüpontot. Majd le kell töltened a szinkronizáló alkalmazást és engedélyeztetned kell a szinkronizációt a Samsung Health és a Google Fitnesz számára is.

Apple telefonok esetében többnyire nincs szükséged kiegészítő alkalmazásra, az Apple Health alkalmazásból automatikusan megkapja a MillióLépés app a lépésszámokat.  

Amennyiben nem sikerül, abban az esetben az okosóráról kézzel érdemes beírni a lépésszámokat esténként.

Ennél többet mi sem tudunk segíteni, e-mailen és a facebook csoportban sem

A profilképre kattintva lefelé görgetve megjelenik a kép választása, illetve feltöltése lehetőség.

Minél több mozgásformát lehet kiválasztani, annál nehézkesebb ennek a résznek a felhasználói kezelése.

Ezért – többek között felhasználói kérések alapján – szűkített a lista, a jelenleg benne lévők alapján mindenki meg tudja találni, hogy kb. mi hasonlít a legjobban az Ő tevékenységéhez.

A különböző mozgásformák lépésszámá konvertálása nemzetközi szabvány alapján történik, tehát nem mi találtuk ki, hogy mi mennyit ér (és van amivel mi sem értünk egyet, de akkor is ennyi.) 

Több helyen megtalálhatóak az interneten ezek a számok, pl. itt: 

bigteamchallenge.com

Indítsd el a MillióLépés alkalmazást. Ha a korábbi lépések rendben vannak, akkor – késleltetve – automatikusan szinkronizál az indításnál.  Ha android telefonod van és ezzel problémád lenne, akkor kérünk, hogy olvasd el a Google Fitneszre vonatkozó segédletet és/vagy a „Nem számolja/rosszul számolja a lépéseimet” segédletet. 

A Millió Lépés az iskoládért kihívásban részt vehetsz egyéni versenyzőként, úgy, hogy kiválasztasz egy iskolát, akit a lépéseiddel támogatsz. A kiválasztott iskolában beléphetsz egy osztályába is, az osztályok száma és létszáma nem limitált.
Ezenkívül a korábbiakhoz hasonló módon részt vehetsz a csapatversenyben is, ahol 5 fős csapatok versenyeznek egymással.  

Az iskolák/osztályok játéka és a csapatjáték egymástól teljesen függetlenek, tehát egy öttagú csapatnál akár minden tag más iskolát is támogathat a lépéseivel.
Sem az iskolai osztályhoz csatlakozás, sem a csapathoz csatlakozás nem feltétele a játéknak.  

Természetesen a Gyalogló Idősek Klubhálózata is részt vehet a játék minden elemében. 

Sajnos a Google alkalmazások nem elérhetők sem a Family Linkkel rendelkező gyermekek számára, sem az új Huawei telefonokra.  A Huawei és a Google közötti kereskedelmi vita miatt a Google nem engedélyezi az alkalmazásai használatát (köztük a Google Fitnesz-t) az új Huawei telefonokon.

Ezzel sajnos mi sem tudunk mit kezdeni, ezért hoztuk létre a hozzáadható mozgásformáknál a tappancs ikont, amellyel lépésszámokat tudtok beírni. 

Telefonnal nem rendelkező gyermekek esetén a szülő a saját profiljához hozzá tudja adni a gyermeket, amelybe esténként be tudják írni a napi tevékenységet.

 (Segédlet: 4, 5, 29)

TIPP: Huawei P10 lite-on a Pedometert kell letölteni, majd azt a Google fittel már lehet társítani.

Az osztályok, iskolák és Kékkör adatok naponta egyszer (jellemzően éjszaka) frissülnek. 

Az osztályok, iskolák, csapatok, gyaloglóklubok és Kékkör adatok naponta egyszer (jellemzően éjszaka) frissülnek azoknál a felhasználóknál, akik beléptek.  

Aki napokig nem lép be, annak sem vesznek el a lépései, a belépés utáni másnapra megérkeznek az applikációba. 

A „Millió Lépés az Iskoládért” kihívás idejére a korábbi lépéseket kivettük a játékból, a kihívás végén visszaadjuk őket mindenkinek.

IGEN. Mindenkivel előfordulhat, hogy tévedésből rossz adatot ír be, vagy véletlenül duplán ír be valamit, ezeket korrigáljuk.

Következetes/sorozatos nem életszerű lépésszámok esetén a felhasználót két figyelmeztetés (és nullázás) után kizárjuk a játékból. 

A lépésszámokat folyamatosan ellenőrizzük: ha a valódi adataid alapján tévedésből nulláztunk le, kérjük, hogy küldj egy e-mailt az milliolepes@trapilap.hu címre.  Add meg, milyen e-mail címmel regisztráltál a MillióLépés appba, és küldj egy képernyőfotót az aktivitásról. Ez származhat a telefonod egészség alkalmazásából, vagy ha sport applikációt használsz (Garmin, Strava vagy bármilyen más sport alkalmazás), onnan származó képernyőfotó is lehet. 

2023-ban a több órás futásokról, illetve kerékpározásokról nem tudunk elfogadni adatokat egyéb sportapplikációban rögzített adatok nélkül – ezt a tapasztalataink szerint a futó- és kerékpáros társadalom maximálisan megérti és akceptálja. 

Kérjük, hogy ezt csak akkor tedd meg, ha valós tevékenység mellett lenulláztuk a napodat. Sem az előzetes („túrázni megyek”),  sem a biztos-ami-biztos („a biztonság kedvéért elküldöm) aktivitásról szóló képeket nem kérjük, mert több mint 200 ezer felhasználóval így is rendkívül magas az e-mail terhelésünk. 

Amennyiben tévedésből kerültek a fiókodban rögzítésre mozgásadatok, abban az esetben a 30. menüpont alapján tedd rendbe a fiókodat és utána jelentkezz az info@milliolepes.hu e-mail címen. 

Az iskolák játékának a végén az Országos Kékkört minimum ötször teljesítő iskolák annyi sorsjegyet kapnak, ahányszor teljesítették az Országos Kékkör távját (2583 km).

A sorsjegyek között kisorsolunk – a korábban nem győztes – iskolák között 100 iskolának 1 millió forintot(Egy iskola csak egyszer nyerhet.)

Ezenkívül az őszi fordulóban nem nyertes iskolák között kisorsolásra kerül 100 db pingpong-asztal, melyet a tavaszi fordulóban győztes iskolák is megnyerhetnek.

Amennyiben úgy érzed, hogy hibát találtál az applikációban, abban az esetben küldj nekünk emailt az info@milliolepes.hu címre, mely tartalmazza a MillióLépésben regisztráld e-mail címedet, a hiba leírását és képernyőfotót a hibáról. 

Következetes/sorozatos rendkívül magas, illetve nem életszerű lépésszámok esetén a felhasználót két figyelmeztetés (és nullázás) után kizárjuk a játékból. 

A lépésszámokat folyamatosan ellenőrizzük: ha a valódi adataid alapján tévedésből nulláztunk le – ami előfordulhat és ezért elnézést kérünk -, kérjük, hogy küldj egy e-mailt az info@milliolepes.hu vagy a  milliolepes@trapilap.hu címre.  Add meg, milyen e-mail címmel regisztráltál a MillióLépés appba, és küldj egy bármilyen más applikációból származó képernyőfotót az aktivitásról. Ez származhat a telefonod egészség alkalmazásából, vagy ha sport applikációt használsz (Garmin, Strava vagy bármilyen más sport alkalmazás), onnan származó képernyőfotó is lehet. 

2023-ban a több órás futásokról, illetve kerékpározásokról nem tudunk elfogadni adatokat egyéb sportapplikációban rögzített adatok nélkül – ezt a tapasztalataink szerint a futó- és kerékpáros társadalom maximálisan megérti és akceptálja. 

Kérjük, hogy ezt csak akkor tedd meg, ha valós tevékenység mellett lenulláztuk a napodat. Sem az előzetes („túrázni megyek”),  sem a biztos-ami-biztos („a biztonság kedvéért elküldöm) aktivitásról szóló képeket nem kérjük, mert több mint 300 ezer felhasználóval így is rendkívül magas az e-mail terhelésünk. 

Tehát: 

Amennyiben tévedésből kerültek a fiókodban rögzítésre mozgásadatok, abban az esetben a 30. menüpont alapján tedd rendbe a fiókodat és utána jelentkezz az info@milliolepes.hu e-mail címen. 

Ha úgy érzed, hogy ultrafutó, kerékpáros, vagy teljesítménytúrázó vagy,  az info@milliolepes.hu e-mail címre írj:

add meg, milyen e-mail címmel regisztráltál a MillióLépés appba, és küldj egy bármilyen más applikációból származó képernyőfotót az aktivitásról. Ez származhat a telefonod egészség alkalmazásából, vagy ha sport applikációt használsz (Garmin, Strava vagy bármilyen más sport alkalmazás), onnan származó képernyőfotó is lehet. 

 

Terepfutás:  
Vannak rövidebb távokon (1-20km) rendezett hegyi és terepfutó versenyek, aztán ott van a Sky – running kategóriába tartozó nagy szintkülönbségű (1000-5000m) és nagy tengerszint felett vezető versenyek. Vannak közepes távú és közepes nehézségű versenyek (30-50km). Na és ott van a legek kategóriájába tartozó ultratrail, ami fantasztikus távokat és szintkülönbségeket takar (50-200km és 5000-13000m szint). 
https://www.turistamagazin.hu/hir/mi-is-az-a-terepfutas

Ultrafutás:
Ultramaratonnak számít minden olyan futóesemény, melynek távja hosszabb a hagyományos maratoni táv 42, 195 kilométerénél.

 

VIDEÓ SEGÉDLETEK

ANDROID ESZKÖZÖKRE
Telepítés, Regisztráció, Első bejelentkezés

IOS ESZKÖZÖKRE
Telepítés, Regisztráció, Első bejelentkezés

KÉPES SEGÉDLETEK

MillióLépés alkalmazás telepítési és használati útmutató

Google Fitnesz
telepítés

FitnessSyncer
telepítés

HealthSync
telepítés

Csatlakozz Facebook csoportunkhoz!

Ha gyors információkat szeretnél, vagy csapattagokat toboroznál,
akkor csatlakozz a MILLIÓ LÉPÉS nevű facebook csoporthoz!

Ha segítségre lenne szükséged és bár elolvastad a gyakori kérdéseket de nem találod a választ, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot!

E-mail címünk: info@milliolepes.hu